Vrijwilliger BuddyBike iets voor jou?

Wij zijn op zoek naar:

  • enthousiaste personen die ons willen helpen met o.a. de organisatie, denk hierbij aan de planning en of de publiciteit van de BuddyBike;
  • sportieve Bikers (fietsers) die samen met gasten uit Vijverhof, Dagverzorging Rijngaarde en St. Siloah willen fietsen;

Help de BuddyBike op de weg, meld je aan als vrijwilliger.

Je bent actief betrokken in de samenleving, je bent gezellig en sociaal, je hebt een luisterend oor of organiseert graag, neem dan vooral contact met ons op wij vertellen je graag meer over de vacatures binnen de BuddyBike. Als Biker beschik je over een goede lichamelijke conditie. Heb je enkele uurtjes in de week beschikbaar, je bent van harte welkom!

NB: Als biker dien je te beschikken over een eigen WA verzekering, daarnaast zijn alle vrijwilligers verzekerd via de vrijwilligersverzekering van de Gemeente (VNG).

Word ook vrijwilliger!

Contact & Reservering


Wil je de BuddyBike reserveren? Of heb je een vraag of opmerking? Of heb je interesse om vrijwilliger of sponsor te worden?

Neem dan contact met ons op. Vul onderstaand formulier in.

Contactgegevens

Email: info@buddybike.nl

Website: www.buddybike.nl

Telefoon: 06-2015 6876

(Omdat de BuddyBike telefonisch beperkt bereikbaar is, verzoeken wij je bij voorkeur een mail te sturen naar info@buddybike.nl)

KVK-nr: 856314225

Bankrekeningnr: NL81RABO0309890802