Over de BuddyBike

 

Over de BuddyBike

De BuddyBike is een licht bestuurbare duofiets op drie wielen. De fiets heeft trapondersteuning, kan door 1 of 2 personen worden aangedreven en heeft 8 versnellingen. De fiets is van alle gemakken voorzien: de draaibare stoelen hebben veel zitcomfort met armleuningen, een instelbare zitdiepte, de stoel van de gast bevat een heupgordel voor de veiligheid, zijn ergonomische voetsteunen aanwezig en is een schootskleed beschikbaar. Aan de achterzijde van de fiets is een bagagemandje aanwezig. Verder is het stuur naar eigen wens instelbaar.

Uiteraard wordt iedereen die voor het eerst de fiets bestuurt wegwijs gemaakt met het gebruik van de BuddyBike en maakt hij of zij een testrit.

Deze fiets past altijd!

Over de Biker

De Biker is de bestuurder van de Buddybike. Hij/zij kan zich aanmelden als Biker voor het fietsen met een gast.

U kunt eenmalig fietsen met b.v. buurman of buurvrouw, opa of oma maar ook meerdere keren als vrijwilliger met mensen uit Bodegraven die niet zelfstandig meer kunnen fietsen.

Iedere nieuwe Biker wordt individueel wegwijs gemaakt met de BuddyBike en maakt vervolgens een testrit om het gebruik van de BuddyBike als Biker en als gast zelf te ervaren. Na de testrit bent u een gecertificeerd Biker en kunt u met de BuddyBike de weg op. Reserveren van de BuddyBike kan online via deze website.

U kunt zich als nieuwe Biker aanmelden via het contactformulier.

 

Over de organisatie

De Stichting BuddyBike Bodegraven
is een stichting met een bestuur en
Lees verder…¬†

Over de doelstelling

BuddyBike Bodegraven heeft een duidelijke visie en missie
Lees verder….

Over de samenwerkingen

De stichting heeft intensieve samenwerkingsverbanden met
Lees verder….