Afgelopen zaterdag vond de eerste sponsorrit plaats voor de Stichting Alzheimer Nederland onder de naam 2bike4alzheimer. Tijdens de sponsorrit, waarbij ook op onze  BuddyBike werd gefietst, werd het mooie bedrag van € 1.700 opgehaald.  Wij bedanken alle vrijwilligers die aan deze dag hebben meegewerkt.

Op zaterdag 4 september wordt een tweede sponsorrit georganiseerd en we hopen natuurlijk weer een mooi bedrag bijeen te fietsen. Was jij tijdens de afgelopen sponsorrit verhinderd en wil je alsnog je steentje bijdragen door met de buddybike te fietsen in Gouda? Fietst dan samen met je oma, opa, kinderen, wielerclub, beste vriend(en) of vriendin(nen), de buurman of je collega’s. Aanmelden kan via info@buddybike.nl . We kijken uit naar je reactie.

Over 2bike4alzheimer
Met 2bike4alzheimer wordt geld ingezameld voor dementieonderzoek – want helaas is genezing nog niet mogelijk. Op dit moment hebben ruim 290.000 mensen in Nederland een vorm van dementie en als er nu niets gebeurt, stijgt dit aantal in 2040 naar meer dan een half miljoen.