Maak een proefrit op de BuddyBike in Bodegraven tijdens NL Doet

Tijdens de landelijke vrijwilligers dag NL Doet steken ook de vrijwilligers van de BuddyBike Bodegraven de handen uit de mouwen: of eigenlijk zetten ze hun voeten aan het werk. Iedereen die niet (meer) zelfstandig kan fietsen, kan vrijdag 28 mei en zaterdag 29 mei die dag een gratis ritje maken met de BuddyBike en ervaren hoe fijn samen fietsen is.

BuddyBike Bodegraven is een vrijwilligersorganisatie met als doel het onder de mensen brengen van jongeren en ouderen die weinig buiten komen, eenzaam zijn of niet meer zelfstandig kunnen fietsen. Wij gebruiken hierbij een elektrisch ondersteunde duofiets waarmee iedereen kan fietsen. Een vrijwilliger (Biker) maakt samen met u een ritje door het mooie Groene Hart, waarbij jullie samen genieten van de buitenlucht en de gezelligheid. Tijdens NL Doetverzorgen wij dit jaar een aantal proefritten.

Wanneer
Vrijdag 28 mei van 13.00 – 17.00 uur en zaterdag 29 mei van 10.30 – 17.00 uur

Belangstelling?
Bent u enthousiast geworden en wilt u een proefrit maken? Stuur dan een mail naar info@buddybike.nl of bel ons 06 20 15 68 76. Wanneer u dit wilt, halen wij u thuis op voor een fietstochtje.

Zelf biker worden?
Ook wie zelf biker wil worden, is van harte welkom.

Inschrijven