Joost Rooms, biker van het eerste uur, fietst samen met ongeveer 30 andere vrijwilligers, regelmatig met een fietsmaatje door Bodegraven of in de wijde omgeving met onderweg een stop voor een bakje koffie. Het plezier is om er samen op uit te gaan en de gast een plezierig moment te bezorgen.

De fiets is in 2016 aangeschaft en periodieke onderhoud is belangrijk om veilig te kunnen fietsen. Nu de fiets wat ouder wordt, is er meer onderhoud nodig en dus meer geld.

Om die reden is Joost Rooms een actie gestart om een jaarlijks onderhoud budget bij elkaar te krijgen en mogelijk een opstapje te maken voor de reservering van een nieuwe fiets. Hij doet dit via ‘Samen voor de Buurt’ in initiatief van de Regiobank. De campagne start woensdag 8 februari a.s. en eindigt op 22 maart. De initiatiefpagina kan worden bereikt via: www.samenvoordebuurt.nl/buddybike

Samen met Joost doen wij een beroep op iedereen, om deze actie te ondersteunen en een bijdrage te leveren, zodat wij mensen, jong en oud, die door hun beperking niet meer zelfstandig kunnen fietsen en mogelijk daardoor wat vereenzamen blij kunnen maken deze fietsrit.